Aktivointikurssi Helsinki

Kurssipaikoista ja kurssiajoista

Koirakoulu Tahdikkaat tassut on erikoistunut yksilöllisiin koirakursseihin. Siksi koulutusten ja yksityisohjausten paikat ja ajat sovitaan aina koulutuskohtaisesti.

Kurssit pidetään pääasiassa ulkotiloissa eli sellaisissa ympäristöissä joissa koirat normaalistikin liikkuvat. Vaihtelevat kaupunkiympäristöt mahdollistavat hyvin esimerkiksi koiran sosiaalistamisen erilaisille arkipäiväisille äänille ja näköhavainnoille.

Kursseja on käynnissä kaiken aikaa, joten kysy tarkempia tietoja!

Itähelsinkiläisten oma iloinen ja kannustava koirakoulu

Täältä lähdemme liikkeelle

Voit tilata palveluitamme koko pääkaupunkiseudulle sekä esimerkiksi Varsinais-Suomen ja Keski-Suomen alueille. Viime aikoina olemme pitäneet kursseja mm. Helsingin Laajasalossa, Kuusisaaressa, Munkkiniemessä, Herttoniemessä ja Vuosaaressa. Päätoimipaikkamme on Helsingin Herttoniemi.

Huomaathan, että et tarvitse autoa osallistuaksesi kurseillemme. Tuomme yksityistunnit halutessasi kotialueellesi!

Kotona, takapihalla, lähiympäristössä, koirahallilla

Yksityisohjauksesta

Yksityisohjauksessa pystytään parhaiten huomioimaan koira yksilönä sekä koiran oman perheen ja asuinympäristön toiveet ja mahdollisuudet. Yksityisohjausta voidaan antaa esimerkiksi koiran kotona, kotipihalla ja lähiympäristössä tai koirahallilla.

Pentukurssi, agilitykurssi, häiriötreeniä

Kursseja halleissa

Kursseja, kuten esimerkiksi pentu-, agility- ja tottelevaisuuskursseja tai häiriöharjoittelun kurssia varten koirakoulu tai asiakas voi varata koirahallin käyttöönsä. Käyttämiämme paikkoja ovat esimerkiksi Ojangon koiraurheilukeskuksen kentät Vantaalla, Sporttikoirahalli Espossa ja JAT-tila Jyväskylässä. Koska agilityä voi ja kannattaa treenata myös ulkona, teemme yhden tai useamman treeneistä erikseen sovitussa ulkopaikassa.

Yksityistunti koirakoulussa

Ryhmäkoot

Koska olemme erikoistuneet yksilöllisiin koulutuksiin, ryhmäkoot pidetään pieninä. Kursseillamme on normaalisti 1-4 koirakkoa.

"Alusta asti olen tykännyt siitä, että meidät otettiin vastaan henkilökohtaisesti ja tuntui että juuri meitä haluttiin auttaa. Ei tuntunut että olisimme jääneet ”yleistettäväksi massaksi” muiden ryhmäläisten sekaan. Tämä johtuu varmaan myös ryhmäkoosta: oltiin yksin tai vain muutaman koiran kanssa. Tykkäsin lisäksi siitä että meille annettiin kotitehtäviä (henkilökohtaisia) mustana valkoisella: olen palannut niihin vieläkin monen kuukauden jälkeen. Odotan/odotamme innolla seuraavaa kurssia!"