Koirakoulun arvot

Olemme huolella valinneet neljä meille tärkeintä toimintamme perusarvoa. Ne inspiroivat meitä ja auttavat meitä visiomme saavuttamisessa. Nämä perusarvot on muodostettu sovittamalla yhteen henkilökohtaisia arvoja ja koirakoulun arvot.

Asiakkaan tarpeet lähtökohtana

Tavoitteenamme on auttaa asiakasta kouluttamaan omaa koiraansa. Askel askeleelta. Mahdollisimman hyvin. Pyrimme selvittämään asiakkaidemme tarpeet ennen koulutusta sekä palvelemaan heitä sen mukaan. Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät, mitä teemme. Siksi olemme mielellämme yhteydessä asiakkaidemme kanssa sekä avoimia mahdollisille kysymyksille.
Teemme työtämme asiantuntemuksella ja pystymme näkemään asiakkaan tarpeet kokonaisuutena.

Parhaat tulokset tiimityöllä

Olemme tiimi, jolla on yhteinen visio. Kukin meistä näkee oman työnsä tilaisuutena kasvaa sekä ammatillisesti että ihmisenä. Vastuun antaminen ja sen ottaminen on tärkeä osa tätä prosessia. Kunnioitamme toisiamme sekä itsenäisinä työntekijöinä että yksilöinä ja annamme toisillemme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Olemme innostuneita työstämme, kukin sarallaan, ja tämä taas inspiroi muita tiimin jäseniä. Pyrimme aina auttamaan toisiamme tarpeen mukaan.

Kehitämme omaa osaamistamme

Jokainen koulutustilanne on myös meille erinomainen mahdollisuus oppia paremmaksi kouluttajaksi. Samoin omat treenimme. Kehitämme omaa osaamistamme lisäksi kouluttautumalla, jotta saamme uusia keinoja käyttöömme. Haluamme kehittää toimialallemme uusia palveluita ja tuotteita. Yrityksen kautta tilattu eläinfysioterapia käsittää laadukkaat ja ajanmukaiset hoitoprosessit.

Luotettavuus

Yhtenä toimintamme peruslähtökohdista on, että kaikkiin tiimimme jäseniin voi luottaa. Teemme mitä lupaamme ja toimimme pitkäjänteisesti. Toimintaamme kuvaa myös luottamuksellisuus niin asiakkaisiin kuin tietoihin joita saamme käyttöömme. Tästä yhtenä esimerkkinä on EU:n tietosuoja-asetuksen noudattaminen.